Utmattningssyndrom, adhd och ofrivilligt anhörigstöd.

Vår ordförande i Attention Globen med omnejd, Mark Ennis, erbjuder en inblick i en livslång utmaning och den livskris som till slut landade i diagnosen adhd vid 54 års ålder. Ett framgångsrikt yrkesliv med chefsuppdrag runt om i världen bromsades 2015 med en utmattningsdepression och en adhd-diagnos.

Under sin föreläsning berättar Mark om känslorna, förvirringen och isoleringen han upplevde under sin depressiva mörkaste period. Men också om vändpunkten, självinsikten och hur han nu samarbetar med Attention och Hjärnkoll för att dela sina erfarenheter.

Mark berättar om uppväxten i en alkoholistfamilj där han som äldst av fem syskon, redan som barn tog hand om hemmet och hur hans roll som ofrivilligt anhörigstöd följde med honom in i vuxenlivet och arbetslivet

Hans essä ”Svarta hunden och jag” som publicerades i antologin ”Livsberättelser om adhd och autism” 2022 utgör grunden i hans föreläsningar.

När? torsdagen 11 april
Tid? kl 19.00 – 20.30
Var? Flygeln, Farsta gård, Farstaängsvägen 22, Farsta karta
Anmälan? mejla anmalan@globen.attention.se senast 7 april
Begränsat antal platser.

Hos Gothia Kompetens kan ni köpa boken Livsberättelser om adhd och autism

Foto: Privat