Vill du också delta i vår gemensamma kamp för att personer med NPF ska få ett fungerande liv? Då är du varmt välkommen att bli medlem hos oss på Attention!

Ditt medlemskap är otroligt värdefullt och gör det möjligt för oss att sprida kunskap om NPF, att växla upp vårt påverkansarbete och att kunna erbjuda en gemenskap ute i våra lokalföreningar.

Genom att bli medlem stödjer du Attention Globen med omnejds arbete med att förbättra livssituationen för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och deras anhöriga.

Du kan vara aktiv eller passiv medlem. Vi välkomnar alla medlemmar till Attention Globen med omnejd oavsett om du vill arbeta ideellt eller inte.

Det här ingår i ditt medlemskap

1. Gemenskapen ute i våra lokalföreningar

Som medlem får du tillgång till en lokalförening, där du kan möta andra medlemmar, få stöd och delta i träffar, aktiviteter och samtalsgrupper.

2. En prenumeration på vår medlemstidnin

Medlemstidningen Attention är helt inriktad på neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi skriver om det som händer inom skolvärlden, psykiatri, socialtjänst, kriminalvård, forskningen, arbetslivet och hjälpmedelsområdet.

3. Tillgång till allt vårt digitala material

Attention producerar löpande olika guider, rapporter och övrigt informationsmaterial. När du är är medlem får du fri tillgång till alla våra produktioner som till exempel

4. Attentions anhörigtelefon

Under 2021 så testar Attention att införa en anhörigtelefon främst för våra medlemmar. En till två gånger i veckan besvaras telefonen av våra ideella krafter som har kunskap inom området och själva har erfarenhet av att vara anhörig.

5. Digitala utbildningar, föreläsningar och samtalsgrupper

Attention kommer under 2021 lansera diverse olika utbildningar i verktyget Learnify som är riktade till våra medlemmar. Tillsammans med våra lokalföreningar kommer också påbörja digitala samtalsgrupper parallellt med våra vanliga grupper. Vi erbjuder också löpande digitala föreläsningar som kommer vara öppna för alla våra medlemmar.

bild på anteckningsblock

Låg medlemsavgift och enkelt att betala

  • Huvudmedlem 240 kr per kalenderår (måste ha fyllt 18 år)
  • Familjemedlem 60 kr per kalenderår (kan vara både barn över och under 18 år eller partner/sambo/make/maka. Bor barnet inte på samma adress som föräldern som är huvudmedlem kan hen bli familjemedlem ändå)
  • Du betalar enkelt via swish eller kort. Klicka på knappen nedan för anmäla dig som medlem och bli skickad till de olika betallösningarna.