Vill du vara med och påverka lokalt genom att vara aktiv inom Attention Globen med omnejd? Vi behöver dig som vill vara med och göra skillnad!
Torsdag 15 september träffas vi för att förstärka vår lokalförening med nya engagerade medlemmar som vill bidra till vårt styrelsearbete. Alla som är intresserade av att bidra till vårt föreningsarbete är varmt välkomna. Det gäller både personer med egna diagnoser såväl som anhöriga eller andra intresserade.

Kvällen inleds med fika och efter det berättar Eric Donell, vice förbundsordförande i Riksförbundet Attentions styrelse samt föreläsare, moderator, sångare, skådespelare, regissör, manusförfattare och producent, om vad Riksförbundet Attention arbetar med och vad det innebär att driva och utveckla en Attention-förening på ett framgångsrikt sätt.

Genom att vara aktiv i en Attention-förening kan du hjälpa till att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Fördelen med en Attention-förening är att vi blir starkare opinionsbildare som grupp, ökar möjligheterna för dem med egen diagnos, samt skapar olika former av gruppträffar utifrån våra egna behov. Du kan bidra till vårt arbete på många olika sätt, tex genom att organisera medlemsträffar, aktiviteter, föreläsningar, möten och andra aktiviteter samt genom att finnas med i intressepolitiska uppdrag.


Om du är intresserad av att bidra till vårt föreningsarbete så är du varmt välkommen!
Vi bjuder på smörgås, frukt och dryck.

För att vi ska veta hur många som kommer måste vi ha fått din anmälan senast måndag 12 september.
Skicka din intresseanmälan till: anmalan@globen.attention.se

Vänliga hälsningar
Mark, Helena, Jessica, Charlotte, Jackie och Louise
Styrelsen
Attention Globen med omnejd


Datum:   Torsdag 15 september 
Tid:         18.00 – 20.00
Plats:      Farsta gård, Farsta
Lokal:   Smeden, högra flygeln närmast Farsta värdshus karta
Anmälan? anmalan@globen.attention.se


18.00 – 18.30  Fika och mingel
18.30 – 19.15  Presentation av Riksförbundet Attention / Eric Donell
19.15 – 19.30  Presentation av lokalföreningen / styrelsen Attention                                         Globen med omnejd
19.30 – 20.00  Frågor och svar, intresseanmälan
20.00              Tack för ikväll!


Länk till Eric Donells Youtube-kanal Livet med NPF