FULLBOKAT!
Kom och lyssna på Jakob som har autism och vill skapa förståelse för autismspektrumtillstånd och de personer som har diagnosen.

“Mitt namn är Jakob Persson, och jag håller en föreläsning om autismspektrumtillstånd och Asperger. Under föreläsningen beskriver jag autismspektrumtillstånd generellt, med exempel från mitt eget liv. Jag föreläser utifrån mina egna erfarenheter, och tar upp de strategier och metoder som har hjälpt mig. Mitt syfte är att skapa förståelse för diagnosen och de personer som har den.”

Jakob har skaffat och skapat välfungerande verktyg som kan hjälpa personer inom autismspektrumtillstånd, deras föräldrar, pedagoger och andra i personens nätverk. Efter föreläsningen har ni möjlighet att ställa frågor till Jakob.

Jakob kommer att ha med sig sin assistanshund Kiffa under föreläsningen. 

När söndag 15 oktober kl 15.00 – 16.30
Var Flygeln på Farsta gård, Farstaängsvägen 22, 123 46 Farsta  Karta
Anmälan Mejla till anmalan@globen.attention.se senast 12 oktober

Begränsat antal platser och endast för medlemmar i Attention Globen med omnejd.


Välkomna!