Välkommen till en digital frågestund 22 november med Rigmor Gunnarsson och Christine Ahl Dalström, arbetsförmedlare på Arbetsförmedlingen!

Datum: tisdagen 22 november 2022
Tid: kl. 19.00-20.00
Var: digitalt via Zoom

I våras visade vi den digitala teaterföreställningen “Churchill var inte heller klok ” av Östra teatern om arbetslivet för personer med NPF. Nu har du möjlighet att se pjäsen igen den 21-24 november, när du själv har tid.

Vi kompletterar föreställningen med att bjuda in till en frågestund om arbetslivet. Den 22 november har du möjlighet att få svar på dina frågor om arbetslivet av Rigmor Gunnarsson och Christine Ahl Dalström, arbetsförmedlare med mångårig erfarenhet av arbetsmarknadspolitiska bedömningar på Arbetsförmedlingen, där de idag ger stöd till arbetssökande med NPF. Rigmor har egen erfarenhet som NPF-förälder och är ordförande i Attention Uddevalla. Även Christine Ahl Dalström sitter i styrelsen i Attention Uddevalla. De kommer att dela med sig av sina erfarenheter och informera om vilka stödinsatser som finns för den som är arbetssökande med NPF.

För att ni skall få svar på just era frågor ber vi er att maila era frågor innan den 22 november till: info@globen.attention.se

Anmälan till informationskvällen den 22 november sker till: anmalan@globen.attention.se

Om du missade den digitala teaterpjäsen “Churchill var inte heller klok” med Östra Teatern om arbetslivet för personer med NPF när vi visade den i våras, så har du chansen igen den 21-24 november.  Om du vill se pjäsen, skicka en intresseanmälan till: anmalan@globen.attention.se

Vi skickar därefter ut en länk och en kod som är giltig dygnet runt den 21-24 november, dvs du kan se pjäsen när du vill under denna period.

Du behöver vara medlem hos Attention Globen med omnejd för att delta i dessa aktiviteter.

Välkommen!